Anticonceptie

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je net bevallen bent. Toch bespreken we al tijdens je kraambed met je wat je wilt qua anticonceptie.
Vóórdat je namelijk je eerste menstruatie hebt, en dat kan al na zo’n zes weken gebeuren, heb je al een eisprong en kan je weer vruchtbaar zijn.
Wat anticonceptie betreft zijn er veel mogelijkheden, met ieder hun eigen voor- en nadelen. Uiteindelijk is het belangrijk dat je kiest wat bij jóu past. Daar helpen we je graag mee.

Buik Baby Borst biedt je ook een volledig anticonceptieconsult aan. Dan bespreken we uitgebreid je wensen en brengen we belangrijke aspecten van je gezondheid in kaart om tot een voor jouw optimale keuze te komen.
Kies je voor ‘de pil’ of een spiraal? Tijdens het anticonceptiespreekuur kan deze voor je worden voorgeschreven en als het een spiraal betreft ook dezelfde afspraak geplaatst worden.

Ben je nog nooit bij ons in zorg geweest, maar vind je het wel fijn om deze intieme zorg van een verloskundige te krijgen?
Dan ben je van harte welkom om een los anticonceptieconsult te boeken!

Kinderwens - Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst 01

Ervaringen

“We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de fijne, rustige begeleiding tijdens de bevalling! We kijken er met een mooi gevoel op terug.”

Familie Terstegen uit Heteren

“Marieke is een top verloskundige! Ze heeft 2 kindjes ter wereld geholpen bij mij en dat was zo bijzonder. Ik raad haar zeker aan!”

Patricia uit Elst

“Marieke is een lieve, betrokken, kundige en ervaren verloskundige. Mooi om te zien hoe zij zich blijft verdiepen en verbreden in het vak, zodat ze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.”

Marjolein - collega verloskundige en coach Just Grow