Echo

Echo’s bij Buik Baby Borst

Bij de start van een nieuwe verloskundigenpraktijk hoort ook een nieuw echo apparaat. Hierdoor kunnen jullie genieten van prachtige beelden waarbij we duidelijke foto’s maken en de precieze metingen kunnen doen. Samen met je partner kijken jullie live mee op een groot beeldscherm.
Bij elke echo krijg je een geprinte foto mee om vol trots te kunnen laten zien.
En, als je wilt, krijg je voor slechts €5 een USB stick mee met de opgeslagen echobeelden. Zelfs een kort filmpje met bewegend beeld is mogelijk. Ook zo benieuwd geworden?

Echo Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst - 01

Soms zijn er redenen om een extra echo te laten maken. Bijvoorbeeld wanneer je bloedverlies hebt of als controle na een doorgemaakte miskraam. Deze echo’s kunnen ook plaatsvinden in de eigen praktijk van Buik Baby Borst.

Echo’s die niet bij Buik Baby Borst gemaakt kunnen worden, zijn de 13 en 20 weken echo. Als je daarvoor kiest, krijg je een verwijzing voor een echocentrum in de buurt. Je kunt kiezen uit Espérance in Arnhem of Lent of bij het Verloskundige Centrum Nijmegen (VCN) in Nijmegen. Tijdens het spreekuur krijg je hiervoor alle informatie mee.

Ervaringen

“We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de fijne, rustige begeleiding tijdens de bevalling! We kijken er met een mooi gevoel op terug.”

Familie Terstegen uit Heteren

“Marieke is een lieve, betrokken, kundige en ervaren verloskundige. Mooi om te zien hoe zij zich blijft verdiepen en verbreden in het vak, zodat ze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.”

Marjolein - collega verloskundige en coach Just Grow

“Marieke is een top verloskundige! Ze heeft 2 kindjes ter wereld geholpen bij mij en dat was zo bijzonder. Ik raad haar zeker aan!”

Patricia uit Elst