Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst

Nu inschrijven

Eén verloskundige met tijd en ruimte, een luisterend oor en deskundige zorg door ruime ervaring. Een nieuwe, kleinschalige praktijk voor verloskunde in de gemeente Overbetuwe.

Visie
Als verloskundige streef ik ernaar om deskundige zorg te bieden met aandacht voor jou. Door de kleinschaligheid van mijn praktijk is er voldoende tijd en ruimte voor het bieden van de zorg die jij op dat moment nodig hebt. Het proces van zwangerschap, bevalling en kraamtijd benader ik als een natuurlijk proces. Vanuit de kracht van positieve gezondheid ter bevordering van zowel de groei van je buik als van je zelfvertrouwen.

Complete zorg
Als verloskundige, echoscopist en lactatiekundige bied ik je complete zorg in deze bijzondere periode van je leven. Kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamperiode, bij verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst ben je in vertrouwde handen.

Werkgebied
De verloskundige zorg wordt geboden in de hele gemeente Overbetuwe bestaande uit de volgende dorpen: Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Randwijk, Slijk Ewijk, Oosterhout, Valburg en Zetten.

Staat jouw woonplaats hier niet bij maar zou je je wel graag aanmelden bij verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst? Neem contact met me op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Bloedonderzoek Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst - 01

Spreekuurlocatie

Voor je afspraken op het spreekuur kom je naar de Brittanjesingel 59 in Zetten.
Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst is gevestigd ín het gebouw van Fysiovier+, goed bereikbaar en anoniem.
Als je hier naar binnen loopt, kom je in de wachtkamer. Je hoeft je niet te melden. Ga lekker even zitten en ik kom je halen als je aan de beurt bent.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk.
Het parkeren is gratis, ook een blauwe parkeerschijf is niet nodig.

Inschrijven

Ervaringen

“Marieke is een top verloskundige! Ze heeft 2 kindjes ter wereld geholpen bij mij en dat was zo bijzonder. Ik raad haar zeker aan!”

Patricia uit Elst

“Marieke is een lieve, betrokken, kundige en ervaren verloskundige. Mooi om te zien hoe zij zich blijft verdiepen en verbreden in het vak, zodat ze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.”

Marjolein - collega verloskundige en coach Just Grow

“We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de fijne, rustige begeleiding tijdens de bevalling! We kijken er met een mooi gevoel op terug.”

Familie Terstegen uit Heteren