Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst

Verloskundigen met tijd en ruimte, een luisterend oor en deskundige zorg door ruime ervaring. Een nieuwe, kleinschalige praktijk voor verloskunde in de gemeente Overbetuwe.

Visie
Als verloskundigen streven wij ernaar om deskundige zorg te bieden met aandacht voor jou. Door de kleinschaligheid van onze praktijk is er voldoende tijd en ruimte voor het bieden van de zorg die jij op dat moment nodig hebt. Het proces van zwangerschap, bevalling en kraamtijd benaderen wij als een natuurlijk proces. Vanuit de kracht van positieve gezondheid ter bevordering van zowel de groei van je buik als van je zelfvertrouwen.

Complete zorg
Als verloskundigen bieden wij je complete zorg in deze bijzondere periode van je leven. Kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamperiode, bij verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst ben je in vertrouwde handen.

Werkgebied
De verloskundige zorg wordt geboden in de hele gemeente Overbetuwe bestaande uit de volgende dorpen: Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Randwijk, Slijk Ewijk, Oosterhout, Valburg en Zetten.

Staat jouw woonplaats hier niet bij maar zou je je wel graag aanmelden bij verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst? Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Spreekuurlocatie

Voor je afspraken op het spreekuur kom je naar Julianaplein 11 in Zetten.
Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst is gevestigd in het gebouw wat voor velen bekend staat als het oude Rabobank gebouw, links naast de Jumbo.
Als je hier naar binnen loopt, kom je in de wachtkamer. Je hoeft je niet te melden. Ga lekker even zitten, je wordt opgehaald als je aan de beurt bent.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk.
Het parkeren is gratis, maar denk wel aan het gebruik van je blauwe parkeerschijf. 

Locatie Zetten

Julianaplein 11, 6671 CA Zetten

Locatie Heteren

Prinsenhof 4, 6666 CB Heteren

Locatie Herveld

Het Dorpsplein 11, 6674 BV Herveld

Ervaringen

“Marieke is een lieve, betrokken, kundige en ervaren verloskundige. Mooi om te zien hoe zij zich blijft verdiepen en verbreden in het vak, zodat ze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.”

Marjolein - collega verloskundige en coach Just Grow

“Marieke is een top verloskundige! Ze heeft 2 kindjes ter wereld geholpen bij mij en dat was zo bijzonder. Ik raad haar zeker aan!”

Patricia uit Elst

“We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de fijne, rustige begeleiding tijdens de bevalling! We kijken er met een mooi gevoel op terug.”

Familie Terstegen uit Heteren