Ervaringen

“Marieke is een lieve, accurate en ervaren verloskundige. Na twee ziekenhuisbevallingen is het uiteindelijk gelukt om de 3de keer thuis te bevallen, wat ik graag wilde. Marieke gaf mij het vertrouwen dat dit tot de mogelijkheden behoorde en het is gelukt! Ik kijk terug op drie bijzondere bevallingen waarbij Marieke het baken was die ik vertrouwde.”

Evelien • Elst

“Femke en Marieke dachten super mee, namen de tijd en gaven mij vertrouwen in mezelf. Ze zijn heel kundig en konden alles rustig uitleggen en beargumenteren. Ik gun elke zwangere hun zorg!”

Jolijn • Heteren

Femke en Marieke zijn niet zomaar verloskundigen. In alles wat ze doen zit passie, kennis, kunde, en is er ook zeker ruimte voor gezelligheid en lachen! Vanaf het eerste moment voelden we ons gehoord, werden alle opties uitgelegd en groeide ons vertrouwen in alles wat komen ging. Uiteindelijk is onze zoon 4 weken te vroeg geboren. Femke stond om 04.10 uur met een grote glimlach voor de deur. Dat kun je alleen wanneer je echt plezier hebt in je vak. Ben je zwanger? Dan is dit dé praktijk om naartoe te gaan!!

Peggy • Heteren

“Femke en Marieke zijn 2 mensen die meer zijn als alleen verloskundige. Ze luisteren naar je, geven je altijd goed advies maar zorgen er vooral voor dat jij je op je gemak voelt. Ze hebben mij allebei in de zwangerschap zo goed gesteund. Als ik ongerust was zorgden zij via een appje, telefoontje of door langs te komen er voor dat ik mij geen zorgen meer hoefde te maken. De kennis en passie is er zeker. Er is ook ruimte voor humor of een goed gesprek. Ze gaan zeer liefdevol om met zowel jou als je partner en uiteindelijk met je kind. Ik ben halverwege overgestapt naar deze praktijk maar ik had gewillen dat ik hier al begonnen was! Deze 2 lieve verloskundigen zijn de allerbeste!!”

Demy • Zetten

“Vakkundig, eerlijk en betrokken, Marieke en Femke zijn een topteam en weten een prettig huiskamer gevoel te creëren in de praktijk. Niets is te veel gevraagd. Wij zouden Buik Baby Borst bij iedereen aanraden!”

Christa • Opheusden

“Ik heb een hele goede ervaring met Marieke en Femke. Naast dat de praktijk er tip top uit ziet met een verzorgde en luxe uitstraling met moderne apparatuur, zijn Femke en Marieke absolute professionals. Ik voelde me altijd gehoord en er werd zeer goed rekening gehouden met mijn vorige beleving van de bevalling die niet heel goed was. Ik werd goed voorbereid en mijn angst werd begrepen en naar geluisterd, maar ook vooral tijdens de bevalling naar gehandeld. Een goede bevalling zonder pijnstilling als resultaat. Ik kan iedereen deze verloskundigenpraktijk aanraden!”

Monique • Herveld