Ervaringen

“Marieke is een lieve, accurate en ervaren verloskundige. Na twee ziekenhuisbevallingen is het uiteindelijk gelukt om de 3de keer thuis te bevallen, wat ik graag wilde. Marieke gaf mij het vertrouwen dat dit tot de mogelijkheden behoorde en het is gelukt! Ik kijk terug op drie bijzondere bevallingen waarbij Marieke het baken was die ik vertrouwde.”
Evelien • Elst
“Marieke is een top verloskundige! Ze heeft 2 kindjes ter wereld geholpen bij mij en dat was zo bijzonder. Ik raad haar zeker aan.”
Patricia • Elst

“Marieke is een lieve, betrokken, kundige en ervaren verloskundige. Mooi om te zien hoe zij zich blijft verdiepen en verbreden in het vak, zodat ze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.”

Marjolein • collega verloskundige en coach Just Grow
“We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de fijne, rustige begeleiding tijdens de bevalling! We kijken er met een mooi gevoel op terug.”
Familie Terstegen • Heteren

“Door de fijne begeleiding van Marieke is het ons gelukt om vanaf 3 maanden live borstvoeding te geven. Marieke moedigde mij aan zonder aan te dringen. Bij elk contact nam ze de tijd om samen te kijken hoe ik ervoor stond. Fijn dat dankzij deze support ik het borstvoedingsavontuur ben aangegaan.”

Maris • Bemmel
Baby geboren verloskundigenpraktijk Marieke Jurrius

“Bij de bevalling van onze dochter was Marieke mijn verloskundige. In alle rust verliep de bevalling. Ze luisterde heel goed naar wat ik wilde. Hoewel de bevalling alles behalve zonder problemen verliep, zorgde Marieke ervoor dat ik rustig bleef. En uiteindelijk is alles goed gekomen”

Franka • Randwijk