Jouw toekomst
in vertrouwde handen

  • Kleinschalig en persoonlijk

  • Deskundige zorg

  • Avond- en inloopspreekuur
  • Echo’s in eigen praktijk
  • Lactatiekunde in eigen praktijk

Verloskundige Overbetuwe

Ik geef als verloskundige Overbetuwe niet alleen begeleiding aan vrouwen die al zwanger zijn. Ik ben er voor je wanneer je een kinderwens hebt, al zwanger bent en ook tijdens je kraamtijd. Binnen mijn kleinschalige praktijk heb ik oog en aandacht voor jóu. In de periode dat je zwanger bent zal niet alleen je buik groeien, maar ook je zelfvertrouwen. Jij en ik gaan er samen voor zorgen dat je met een fijn gevoel terug zult kijken op je zwangerschap en de geboorte van je kind.

Zorg tijdens je zwangerschap door Marieke, verloskundige Overbetuwe

Je kunt bij mij als verloskundige Overbetuwe terecht voor verschillende controles in combinatie met diverse zwangerschapsecho‘s, zoals de vitaliteitsecho, termijnecho en de liggingsecho. Verder geef ik als verloskundige in de regio Overbetuwe ook voedingsadvies tijdens je zwangerschap. Juist in die maanden is het extra belangrijk om goed voor jou én de baby te zorgen. Wat mag je wel eten en drinken? Wat mag je juist niet gebruiken? Ook geef ik je informatie omtrent de risico’s van het roken, gebruik van drugs en alcohol.

Wat doet verloskundigenpraktijk Overbetuwe nog meer?

Niet alleen wie al zwanger is, kan bij mijn verloskundigenpraktijk Overbetuwe voor deskundige zorg terecht. Heb je een kinderwens, of twijfel je nog? Wil je ook in je kraamtijd hulp, steun en zorg krijgen van een inmiddels vertrouwd gezicht? Heb je er al aan gedacht dat je na je bevalling weer snel zwanger kunt worden? Wanneer je dit niet wil, dan kan ik je advies geven over de juiste anticonceptie. Of maak je je zorgen, en denk je dat je wellicht een miskraam hebt gehad? Als verloskundige, als echoscopist en als lactatiekundige sta ik voor je klaar. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

In het kort: bij mij kun je ook terecht voor:

  • Kinderwens: Heb je een kinderwens? Of twijfel je nog? Tijdens een kinderwensconsult krijg je informatie gelet op jouw persoonlijke situatie.
  • Kraamtijd: Ook na de bevalling sta ik voor je klaar. Als verloskundige kom ik in deze eerste week regelmatig op huisbezoek om te horen hoe het met jullie gaat.
  • Anticonceptie: Niet waar je meteen denkt na een bevalling, maar anticonceptie is wel een onderwerp waar over nagedacht moet worden.
  • Miskraam: Maak je je zorgen bij bloedverlies en hevige buikkrampen? Neem dan contact op.

Kan ik me inschrijven bij Verloskundige Overbetuwe?

Als verloskundige voor de regio Overbetuwe is mijn praktijk klein in opzet, dus het aantal plekken is ook beperkt. Zo waarborg ik de volledige aandacht voor jou. Het inschrijven neemt letterlijk slecht 2 minuten in beslag. Je hoeft je niet meteen in te schrijven voor een kinderwensconsult of zorg tijdens je zwangerschap/kraamtijd. Je kunt met het inschrijfformulier ook aangeven dat je eerst even kennis wilt maken. Na het inschrijven neem ik telefonisch contact met je op.

“Heerlijk genieten van je zwangerschap en in vertrouwen uitzien naar de komst van je baby. Dat gun ik jou zó als aanstaande moeder!”

~ Marieke, verloskundige

Marieke Jurrius-van Meegen - Verloskundige, lactatiekundige en echoscopist
0+
JAREN ERVARING
0+
BABY’S GEBOREN
0+
MOEDERS BEGELEID

Aanrader

“Marieke is een top verloskundige! Ze heeft 2 kindjes ter wereld geholpen bij mij en dat was zo bijzonder. Ik raad haar zeker aan.”

Patricia • Elst

Fijne, rustige begeleiding

“We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de fijne, rustige begeleiding tijdens de bevalling! We kijken er met een mooi gevoel op terug. ”

Familie Terstegen • Heteren