Jouw toekomst
in vertrouwde handen

  • Kleinschalig en persoonlijk

  • Deskundige zorg

  • Avond- en inloopspreekuur
  • Echo’s in eigen praktijk
  • Lactatiekunde in eigen praktijk

Verloskundige praktijk Elst

Mijn verloskundige praktijk voor Elst en omgeving is kleinschalig van opzet. Hierdoor heb ik oog en aandacht voor jóu, de aanstaande moeder. Ik ben een verloskundige met tijd en ruimte, een luisterend oor en deskundige zorg door ruime ervaring. Wanneer je nog niet zwanger bent, maar al wel een kinderwens hebt, kun je ook bij mij terecht. Na je zwangerschap, tijdens je kraamtijd, sta ik voor je klaar. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Mijn zorggebied zijn alle dorpen in de gemeente Overbetuwe bestaande uit: Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Randwijk, Slijk Ewijk, Oosterhout, Valburg en Zetten. Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst is gevestigd ín het gebouw van Fysiovier+ in Zetten, goed bereikbaar en anoniem. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk en parkeren is gratis.

Complete zorg bij verloskundige praktijk voor Elst en omgeving

Je kunt bij mij als verloskundige in Elst terecht voor complete zorg rondom je zwangerschap. Bijvoorbeeld voor de verschillende controles in combinatie met diverse zwangerschapsecho‘s, zoals de vitaliteitsecho, termijnecho en de liggingsecho. Verder geef ik binnen de verloskundige praktijk Elst ook voedingsadvies. Tijdens je zwangerschap is het extra belangrijk om goed voor jou én de baby te zorgen. Wat mag je wel eten en drinken? Welke medicijnen mag je gebruiken en welke liever niet? Ook geef ik je informatie omtrent de risico’s van het roken, gebruik van drugs en alcohol. Als je zwanger bent, brengt het gebruik hiervan, namelijk risico’s met zich mee.

Ik ben ook werkzaam als lactatiekundige. Het geven van borstvoeding is een natuurlijk vervolg van de zwangerschap en verloopt meestal vanzelf en het voeden aan de borst geeft normaliter geen problemen. Echter, wanneer er vragen, onzekerheden of problemen zijn, is er de mogelijkheid om mij in te schakelen. Het verloop, ervaring en beleving van de borstvoedingsperiode is voor iedereen verschillend. De begeleiding pas ik aan op jullie persoonlijke situatie.

Wat kun je bij verloskundige Marieke in Elst nog meer verwachten?

Niet alleen wie al zwanger is, kan bij mijn verloskundigenpraktijk in Elst voor deskundige zorg terecht. Heb je een kinderwens, maar twijfel je nog? Wil je ook in je kraamtijd hulp, steun en zorg krijgen van een inmiddels vertrouwd gezicht? Heb je er al aan gedacht dat je na je bevalling weer snel zwanger kunt worden? Wanneer je dit niet wil, dan kan ik je advies geven over de juiste anticonceptie. Of maak je je zorgen, en denk je dat je wellicht een miskraam hebt gehad? Als verloskundige, als echoscopist en als lactatiekundige sta ik voor je klaar. Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

In het kort: bij mij kun je ook terecht voor:

  • Kinderwens: Heb je een kinderwens? Of twijfel je nog? Tijdens een kinderwensconsult krijg je informatie gelet op jouw persoonlijke situatie.
  • Kraamtijd: Ook na de bevalling sta ik voor je klaar. Als verloskundige kom ik in deze eerste week regelmatig op huisbezoek om te horen hoe het met jullie gaat.
  • Anticonceptie: Niet waar je meteen denkt na een bevalling, maar anticonceptie is wel een onderwerp waar over nagedacht moet worden. Ik kan je adviseren waar je aan moet denken qua anticonceptie na je zwangerschap.
  • Miskraam: Maak je je zorgen bij bloedverlies en hevige buikkrampen? Neem dan contact op.

Tot slot bereid ik je ook voor op de moment waar elke aanstaande moeder naartoe leeft: de bevalling. Ik geef je praktische tips en daar zitten ongetwijfeld punten tussen waar je nog niet aan gedacht had.

En nu? Snel inschrijven!

Jazeker. Ondanks dat het aantal beschikbare plekken beperkt is, kijk ik graag samen met jou naar de mogelijkheden binnen mijn verloskundige praktijk in Elst. Door de kleinschalige opzet kan ik in tegenstellig tot de grote praktijken mijn volledige aandacht op jou richten. Het aantal plekken is dan wel beperkt, de zorg die ik bied, is ruim en deskundig. Je hoeft je overigens niet meteen in te schrijven voor een kinderwensconsult of zorg tijdens je zwangerschap/kraamtijd. Je kunt met het inschrijfformulier ook aangeven dat je eerst even kennis wilt maken. Het inschrijven neemt slechts 2 minuten in beslag. Na het inschrijven neem ik telefonisch contact met je op. Ik spreek je snel en hopelijk snel.

“Heerlijk genieten van je zwangerschap en in vertrouwen uitzien naar de komst van je baby. Dat gun ik jou zó als aanstaande moeder!”

~ Marieke, verloskundige

Marieke Jurrius-van Meegen - Verloskundige, lactatiekundige en echoscopist
0+
JAREN ERVARING
0+
BABY’S GEBOREN
0+
MOEDERS BEGELEID

Fijne, rustige begeleiding

“We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de fijne, rustige begeleiding tijdens de bevalling! We kijken er met een mooi gevoel op terug. “

Familie Terstegen • Heteren

Aanrader

“Marieke is een top verloskundige! Ze heeft 2 kindjes ter wereld geholpen bij mij en dat was zo bijzonder. Ik raad haar zeker aan.”

Patricia • Elst