Jouw toekomst
in vertrouwde handen

  • Kleinschalig en persoonlijk

  • Deskundige zorg

  • Avond- en inloopspreekuur
  • Echo’s in eigen praktijk
  • Lactatiekunde in eigen praktijk

Verloskundige praktijk Elst

Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst is kleinschalig van opzet. Wij werken met z’n tweeën, Marieke Jurrius en Femke van der Laan.

Hierdoor hebben wij oog en aandacht voor jóu, de aanstaande moeder. Wij zijn verloskundigen met tijd, ruimte, een luisterend oor en deskundige zorg door ruime ervaring. Wanneer je nog niet zwanger bent, maar al wel een kinderwens hebt, kun je ook bij ons terecht.

Ons zorggebied zijn alle dorpen in de gemeente Overbetuwe bestaande uit: Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Randwijk, Slijk Ewijk, Oosterhout, Valburg en Zetten. Verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst is gevestigd ín het gebouw van Fysiovier+ in Zetten, daarnaast hebben wij ook nog een spreekuurlocatie in Heteren en één in Herveld. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk en parkeren is gratis (met blauwe schijf).

Complete zorg bij verloskundige praktijk voor Elst en omgeving

Je kunt bij ons als verloskundigen in Elst terecht voor complete zorg rondom je zwangerschap. Bijvoorbeeld voor de verschillende controles in combinatie met diverse zwangerschapsecho‘s, zoals de vitaliteitsecho, termijnecho en de liggingsecho. Verder geven wij binnen de verloskundige praktijk Elst ook voedingsadvies. Tijdens je zwangerschap is het extra belangrijk om goed voor jou én de baby te zorgen. Wat mag je wel eten en drinken? Welke medicijnen mag je gebruiken en welke liever niet? Ook geven wij je informatie omtrent de risico’s van het roken, gebruik van drugs en alcohol. Als je zwanger bent, brengt het gebruik hiervan, namelijk risico’s met zich mee.

Wat kun je bij Marieke en Femke nog meer verwachten?

Niet alleen wie al zwanger is, kan bij verloskundigenpraktijk Buik Baby Borst voor deskundige zorg terecht. Heb je een kinderwens, maar twijfel je nog? Wil je ook in je kraamtijd hulp, steun en zorg krijgen van een inmiddels vertrouwd gezicht? Heb je er al aan gedacht dat je na je bevalling weer snel zwanger kunt worden? Wanneer je dit niet wil, dan kunnen wij je advies geven over de juiste anticonceptie. Ook is het mogelijk om bij de wens voor een spiraal of implanon deze door een van ons geplaatst te krijgen.
Maak je je zorgen, en denk je dat je wellicht een miskraam hebt gehad? Als verloskundige, echoscopist en als lactatiekundige staan wij voor je klaar.

In het kort: bij ons kun je ook terecht voor:

  • Kinderwens: Heb je een kinderwens? Of twijfel je nog? Tijdens een kinderwensconsult krijg je informatie gelet op jouw persoonlijke situatie.
  • Kraamtijd: Ook na de bevalling staan wij voor je klaar. Als verloskundigen komen wij in deze eerste week regelmatig op huisbezoek om te horen hoe het met jullie gaat.
  • Anticonceptie: Niet waar je meteen denkt na een bevalling, maar anticonceptie is wel een onderwerp waar over nagedacht moet worden. Wij kunnen je adviseren waar je aan moet denken qua anticonceptie na je zwangerschap. Daarnaast is het mogelijk om anticonceptie voorgeschreven (of in geval van een spiraal of implanon) geplaatst te krijgen.
  • Miskraam: Maak je je zorgen bij bloedverlies en hevige buikkrampen? Neem dan contact op.

Tot slot bereiden wij je ook voor op de moment waar elke aanstaande moeder naartoe leeft: de bevalling. We geven je praktische tips en daar zitten ongetwijfeld punten tussen waar je nog niet aan gedacht had.

En nu? Snel inschrijven!

Jazeker. Ondanks dat het aantal beschikbare plekken beperkt is, kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden binnen onze verloskundigenpraktijk. Door de kleinschalige opzet kunnen wij in tegenstelling tot de grote praktijken onze volledige aandacht op jou richten. Hierdoor is het aantal plekken dan helaas wel beperkt. Het inschrijven neemt slechts 2 minuten in beslag. Na het inschrijven neemt een van ons telefonisch contact met je op.

“Heerlijk genieten van je zwangerschap en in vertrouwen uitzien naar de komst van je baby. Dat gun ik jou zó als aanstaande moeder!”

~ Marieke, verloskundige

Marieke Jurrius-van Meegen - Verloskundige, lactatiekundige en echoscopist
Marieke Jurrius-van Meegen - Verloskundige, lactatiekundige en echoscopist

“Als verloskundige vind ik het een voorrecht om zo dichtbij de aanstaande ouders te mogen staan. Van pril geluk tot de geboorte van jullie kleintje”

~ Femke, verloskundige

0+
JAREN ERVARING
0+
BABY’S GEBOREN
0+
MOEDERS BEGELEID

Aanrader

“Marieke is een top verloskundige! Ze heeft 2 kindjes ter wereld geholpen bij mij en dat was zo bijzonder. Ik raad haar zeker aan.”

Patricia • Elst

Fijne, rustige begeleiding

“We willen je nogmaals ontzettend bedanken voor de fijne, rustige begeleiding tijdens de bevalling! We kijken er met een mooi gevoel op terug. ”

Familie Terstegen • Heteren